فایل PowerPoint (اسلاید ها) ارزيابي پتانسيل استخراج و بهينه سازي توليد گاما لينولنيک اسيد از ريز جلبک اسپيرولينا پلاتنسيس

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل PowerPoint (اسلاید ها) ارزيابي پتانسيل استخراج و بهينه سازي توليد گاما لينولنيک اسيد از ريز جلبک اسپيرولينا پلاتنسيس :


سال انتشار : 1396

نام کنفرانس یا همایش : اولين همايش ملي تکنولوژي هاي نوين در علوم و صنايع غذايي و گردشگري ايران

تعداد صفحات :8

چکیده مقاله:

طی سال های گذشته تولید روغن از ریز جلبک ها توجه زیادی را به خود جلب کرده است، اسپیرولینا پلاتنسیس نوعی سیانوباکتری رشته ای سبز آبی است. در بین اسید های چرب چند غیر اشباعی مختلف، گاما لینولنیک اسید دارای کاربرد غذایی و دارویی می باشد، گاما لینولنیک اسید پیش ساز پروستاگلاندین بوده و برای بیماران دیابتی، سرطانی، پیری و عفونت های ویروسی ضروری می باشد. این جلبک حاوی مقادیر زیادی از ترکیبات تغذیه ای پروتیین، اسیدهای چرب ضروری، اسید آمینه های ضروری، مواد معدنی میکرو و ماکرو ویتامین ها می باشد به این دلیل در درمان بیماری های زیادی مانند انواع سرطان، چاقی، دیابت نوع 2، هیپوگلیسمی، آرتریت ها، افسردگی، تخریب شدید کبد و اختلالات کبدی کاربرد دارد. بنابراین، اسپیرولینا پلاتنسیس به دلیل دارا بودن ویتامین ها، پروتیین ها، اسیدهاى چرب ضرورى و عناصر کمیاب با منشا طبیعى فرصت هاى جدیدى را در تولید محصولات فراسودمند فراهم مى کند. فراوانى ترکیبات زیستى مهم در جلبک ها عامل اهمیت و نقطه قوت آن ها است.

لینک کمکی