فایل PowerPoint (اسلاید ها) افزايش زمان ماندگاري محصولات شيلاتي با استفاده ازترکيبات طبيعي

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل PowerPoint (اسلاید ها) افزايش زمان ماندگاري محصولات شيلاتي با استفاده ازترکيبات طبيعي :


سال انتشار : 1396

نام کنفرانس یا همایش : اولين همايش ملي تکنولوژي هاي نوين در علوم و صنايع غذايي و گردشگري ايران

تعداد صفحات :8

چکیده مقاله:

ماهی به دلیل ترکیبی بیولوژیکی خاص خود بسیار فساد پذیر است. افت تازگی ماهی با شروع واکنش های آنزیمی و شیمیایی آغاز و همراه با فعالیت های میکروبی موجب ادامه یافتن سایر مراحل فساد می گردند. در نتیجه انجام اقداماتی برای حفظ کیفیت این فرآورده ها ضروری است. نگهداری در سرما و شرایط انجماد، روش مناسبی برای افزایش زمان ماندگاری ماهیان است اما عوامل اقتصادی و تقاضای مصرف کنندگان به فرآورده های با کیفیت مطلوب منجر به توجه بیشتر در استفاده از روش های جدید جهت حفظ کیفیت ماهی شده است. به طوریکه با توجه به آگاهی مصرف کنندگان از اثرات مضر نگهدارنده های مصنوعی تقاضا برای استفاده از نگهدارنده های طبیعی نطیر ترکبیات موثر گیاهان افزایش یافته است. همچنین مطالعات متعدد نقش موثر این ترکیبات را با تکنیک های مختلف نظیر همراهی با پوشش های خوراکی اثبات نموده است. در این بررسی نقش این ترکیبات در افزایش زمان نگهداری ماهی به همراه استفاده از پوشش پلی ساکاریدی آلژینات بیان می شود.

لینک کمکی