بخشی از متن فایل PowerPoint (اسلاید ها) اهميت کيتوزان براي استفاده در صنايع بسته بندي گوشت :
سال انتشار : 1396
نام کنفرانس یا همایش : اولين همايش ملي تکنولوژي هاي نوين در علوم و صنايع غذايي و گردشگري ايران
تعداد صفحات :12
چکیده مقاله:
امروزه ویژگی های مواد ضد میکروبی و یا قابل استفاده در صنایع بسته بندی و نگهداری موادغذایی اهمیت زیادی دارد و انتظار می رود که این ترکیبات برای انسان مضر نبوده قابل برگشت به طبیعت و قابل دسترس باشد. کیتوزان یک پلیمر طبیعی مشتق از داستیله کردن کیتین است. کیتین پس از سلولز فراوان ترین کربوهیدرات در طبیعت محسوب می شود که بصورت پوششی در بدن برخی حشرات و سخت پوستان موجود می باشد. بررسی های به عمل آمده نشان می دهد که کیتوزان قابلیت مهار فعالیت میکروارگانیزم های موثر در فساد پذیری مواد غذایی بسته بندی شده را دارد و با استفاده از آن می توان مدت نگهداری مواد غذایی را زیاد نمود. برخی از ترکیبات همانند بره موم نیز وجود دارند که می توانند کارایی کیتوزان را در این رابطه افزایش دهند. با توجه به اهمیت سلامت غذایی انسان و بهبود روش های نگهداری مواد غذایی هدف از این بررسی معرفی کیتوزان و عوامل موثر بر کارایی آن به عنوان جایگزین برای ترکیبات شیمیایی مورد استفاده در صنایع بسته بندی مواد غذایی می باشد.