فایل PowerPoint (اسلاید ها) بررسي برخي خصوصيات فيزيکوشيميايي پاستيل فراسودمند از ميوه زرشک بي دانه

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل PowerPoint (اسلاید ها) بررسي برخي خصوصيات فيزيکوشيميايي پاستيل فراسودمند از ميوه زرشک بي دانه :


سال انتشار : 1396



تعداد صفحات :12

چکیده مقاله:

میوه زرشک دارای ویژگی های تغذیه ای متعددی است که شاخص ترین آن ها میزان ویتامین C و ترکیبات آنتی اکسیدانی آن می باشد. در این پژوهش تولید فراورده ای نوین از زرشک تحت عنوان پاستیل میوه ای بر پایه عصاره زرشک با استفاده از نسبت های مختلف هیدروکلوییدهای ژلاتین (6-4 درصد) و گوار (3-1 درصد) به روش آماری سطح پاسخ مورد مطالعه قرار گرفت. صفات مورد اندازه گیری شامل رطوبت، فعالیت آبی، اسیدیته و ویتامین ث محصول نهایی بود. نتایج حاصل حاکی از آن بود که تیمارهای که ژلاتین بیشتری داشتند باعث حفظ بیشتر رطوبت شد. نقطه بهینه گوار و ژلاتین نیز به ترتیب 2/96 5/06 مشخص گردید. مقدار پارامترهای اندازه گیری شده در نقطه بهینه برای 0/664 = aw، اسیدیته 34/17، میزان رطوبت 09/ 11درصد و ویتامین ث mg/l؛ 11/04 14 بدست آمد.

لینک کمکی