فایل PowerPoint (اسلاید ها) بررسي برهمکنش اثر صمغ دانه هاي مرو و قدومه شيرازي بر تغييرات بافت سيب زميني سرخ شده

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل PowerPoint (اسلاید ها) بررسي برهمکنش اثر صمغ دانه هاي مرو و قدومه شيرازي بر تغييرات بافت سيب زميني سرخ شده :


سال انتشار : 1396



تعداد صفحات :9

چکیده مقاله:

سرخ کردن یکی از قدیمی ترین روش های پخت است که بطور گسترده برای تهیه غذاهای ترد و خوشمزه استفاده می شود. سیب زمینی سرخ شده یکی از فرآورده هایی است که مصرف آن روند رو به افزایشی پیدا کرده است. مصرف زیاد این فرآورده برای سلامت انسان مضر است. سیب زمینی سرخ شده به علت جذب زیاد روغن در حین فرآیند کالری زیادی وارد بدن می کند و تلاش در زمینه کاهش میزان روغن جذب شده به سلامت افراد جامعه کمک می کند. در این پژوهش اثرات پوشش های خوراکی صمغ مرو و قدومه شیرازی بر خصوصیات بافتی سیب زمینی سرخ شده مورد بررسی قرار گرفت. پوشش دهی در چهار غلظت 0، 1، 1/5 و 2 درصد وزنی/وزنی انجام شد. نتایج نشان داد تمام پوشش ها منجر به بهبود خصوصیات بافتی سیب زمینی سرخ شده می شود. کاربرد این پوشش ها در خلال سیب زمینی سرخ شده میتواند باعث بهبود ارزش تغذیه ای سیب زمینی گردد.

لینک کمکی