فایل PowerPoint (اسلاید ها) بررسي خصوصيات مکانيکي فيلم زيست تخريب پذير نشاسته-آب پنير غني شده با نايسين

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل PowerPoint (اسلاید ها) بررسي خصوصيات مکانيکي فيلم زيست تخريب پذير نشاسته-آب پنير غني شده با نايسين :


سال انتشار : 1396

نام کنفرانس یا همایش : اولين همايش ملي تکنولوژي هاي نوين در علوم و صنايع غذايي و گردشگري ايران

تعداد صفحات :13

چکیده مقاله:

در مطالعه حاضر فیلم های نشاسته و پروتیین آب پنیر با نسبت های 100:0% ، 50:50% و 100:0 % و همچنین فیلم مرکب حاوی غلظت های مختلف نایسین ( 200ppm و 100،150) تهیه شد. سپس خصوصیات مکانیکی فیلم های تولیدی مورد بررسی قرار گرفت (مقاومت کششی و حداکثر کشش تا قبل از نقطه پارگی). نتایج نشان داد فیلم مرکب نشاسته و پروتیین آب پنیر به نسبت 50: 50% بهتر از فیلم های خالص بود. همچنین افزودن نایسین به فیلم مرکب در اکثر موارد سبب بهبود ویژگی های مکانیکی فیلم ها شد. در مجموع به نظر می رسد فیلم مرکب ضد میکروبی نشاسته و پروتیین آب پنیر به همراه نایسین توانایی بالایی به عنوان نگهدارنده در بسته بندی مواد غذایی داشته باشد.

لینک کمکی