فایل PowerPoint (اسلاید ها) بررسي ميزان سختي بافت و شاخص رنگ پروتيين بافت دار سويا

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل PowerPoint (اسلاید ها) بررسي ميزان سختي بافت و شاخص رنگ پروتيين بافت دار سويا :


سال انتشار : 1396

نام کنفرانس یا همایش : اولين همايش ملي تکنولوژي هاي نوين در علوم و صنايع غذايي و گردشگري ايران

تعداد صفحات :8

چکیده مقاله:

محتوای رطوبت محصول، دما و زمان نگهداری نقش مهمی در کیفیت، ایمنی، عمر ماندگاری، بافت و خواص حسی محصولات غذایی بازی می کند. پروتیین بافت دار سویا (TSP) به طور گسترده در صنایع غذایی مورد استفاده قرار میگیرد زیرا از نظر بافت، مزه و ظاهر مشابه گوشت است و دارای ارزش تغذیه ای بالایی می باشد. به دلیل استفاده از پروتیین بافت دار سویا در فرمولاسیون محصولات مختلف از قبیل همبرگرها و کباب های آماده لازم است ویژگی های شیمیایی و بافتی پروتیین بافت دار سویا مورد بررسی قرار گیرد، چرا که بر ویژگی های محصول نهایی تاثیر مستقیم و قابل توجهی خواهد داشت. در این پژوهش پروتیین بافت دار سویا از بازار تهیه شد و تا 3 سطح رطوبت (5، 9 و 13) خشک گردید و در دو دمای 27 و 4 درجه سانتیگراد به مدت 5ماه نگهداری شد. همچنین نمونه ها از نظر میزان بافت و رنگ با یکدیگر مقایسه شدند. نتایج نشان داد نمونه حاوی 5% رطوبت در دمای 4 درجه سانتیگراد بهترین خصوصیات بافتی و شیمیایی را داشته است.

لینک کمکی