فایل PowerPoint (اسلاید ها) بررسي نقش co2 با فشار بالا بر خواص ارگانولپتيکي مواد غذايي

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل PowerPoint (اسلاید ها) بررسي نقش co2 با فشار بالا بر خواص ارگانولپتيکي مواد غذايي :


سال انتشار : 1396

نام کنفرانس یا همایش : اولين همايش ملي تکنولوژي هاي نوين در علوم و صنايع غذايي و گردشگري ايران

تعداد صفحات :21

چکیده مقاله:

؛ co2 با فشار بالا (HPCD) یک روش پاستوریزه کردن است که سبب غیرفعال شدن میکروارگانیسم ها و آنزیم ها از طریق اثرات ملکولی co2 با فشار زیر 50mpa، بدون قرار گرفتن غذاها در برابر اثرات نامطلوب گرمایی می شود. پاستوریزه کردن با گرما سبب ایجاد تغییرات مطلوبی بر کیفیت ارتباطی و مغذی موادغذایی می شود و به کاهش درک مواد حسی و پذیرش غذاها از سوی مصرف کننده کمک می کند. HPCD به عنوان یک روش جدید در فرآوری غیرگرمایی، جلوی مشکلات مثل افت طعم، بی مزه شدن مواد غذایی، تولید واکنش های سمی و همچنین تغییر در خواص فیزیکی، مکانیکی و نوری مواد غذایی در فرآوری می شود. این مطالعه، مرور و بررسی مقالات منتشر شده در رابطه با تاثیر HPCD بر طعم، بافت و رنگ غذاهای فرآوری شده و همچنین مکانیسم های ممکن مربوط به تکنیک HPCD بر طعم، بافت و رنگ غذاهای مورد بحث می باشد.

لینک کمکی