فایل PowerPoint (اسلاید ها) بررسي نقش و اهميت و کاربرد پري بيوتيک ها در نوشيدني هاي بر پايه سبزي

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل PowerPoint (اسلاید ها) بررسي نقش و اهميت و کاربرد پري بيوتيک ها در نوشيدني هاي بر پايه سبزي :


سال انتشار : 1396

نام کنفرانس یا همایش : اولين همايش ملي تکنولوژي هاي نوين در علوم و صنايع غذايي و گردشگري ايران

تعداد صفحات :8

چکیده مقاله:

امروزه در سراسر جهان گرایش به تولید و مصرف مواد غذایی فراسودمند، افزایش چشم گیر یافته است این گروه مواد غذایی از خواص ویژه سلامتی بخشی برخوردار هستند. پری بیوتیک ها ترکیبات قندی (الیگوساکارید) غیر قابل هضم یا با قابلیت هضم بسیار اندک هستند که پس از رسیدن به محیط روده به عنوان منبع کربن یا انرژی، به طور انتخابی رشد و یا فعالیت پروبیوتیک ها را تحریک می کند. بنابراین می توان گفت اثرات سلامت بخش پری بیوتیک ها، همانند اثرات پروبیوتیک هاست، به شرطی که بتوانند رشد پروبیوتیک ها را در روده بزرگ تشدید کنند. امروزه علاوه بر نوشیدنی های سنتزی و بر پایه لبنیات، نوشیدنی های بر پایه گیاهی به واسطه خواص سلامتی بخش و دید مثبت مردم در حال افزایش است. مقادیر قابل توجهی از سبزی ها دارای ترکیبات مهم و ضروری از قبیل آنتی اکسیدان ها هستند که باید در جیره روزانه گنجانده شود. با افزایش مصرف کنندگان گیاه خوار در سراسر جهان، تقاضا برای محصولات پروبیوتیک بر پایه گیاهان افزایش یافته است پری بیوتیک ها با عملکرد خود، موجب بهبود خواص کیفی مواد غذایی و نیز افزایش سلامت مصرف کننده می شود.

لینک کمکی